Paterna comença els treballs de millora del Frontó de la Vinya de l’Andalús

L’Ajuntament de Paterna ha començat els treballs de millora del Frontó de la Ciutat Esportiva ‘Vinya de l’Andalús’ amb l’objectiu que els usuaris d’aquesta instal·lació municipal pugan desenvolupar el joc en elles en unes condicions òptimes.

El regidor d’Educació, Joventut i Esports, José Manuel Mora s’ha desplaçat fins al lloc per visitar l’inici d’aquestes obres, que tenen un termini d’execució previst d’un mes i en les quals el consistori paterner invertirà més de 20.000 euros.

Entre els treballs de millora que es van a dur a terme figura la reparació de les esquerdes existents en les parets, la pintura de tot el frontó, la reparació de la tanca de tancament i la repavimentació de tot el sòl.

Referent a això, José Manuel Mora ha explicat que “amb aquesta adequació perseguim que aquells que utilitzin aquesta pista puguen desenvolupar el seu joc en les millors condicions, tant els paterners i paterneres, en general, com els esportistes del Club de Frontenis de Paterna i del Club Paterna Pilota Valenciana, en particular, dues entitats locals amb les quals l’Ajuntament manté sengles convenis de cessió de l’ús d’aquest frontó”.

Així mateix, el regidor d’Esports ha recordat que aquests treballs s’emmarquen en el pla de millora de les instal·lacions esportives municipals que el nou equip de govern socialista ha emprès per fer de Paterna un municipi idoni des del punt de vista esportiu en tots els aspectes, tant en matèria d’infraestructures com d’equipament i de pràctica de l’esport.

Finalment, Mora ha explicat que “la nostra intenció no només és millorar els espais esportius del poble, sinó també fomentar la pràctica de l’esport entre els nostres veïns com a hàbit saludable”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *