Paterna comença la millora de l’accessibilitat de carrers i voreres amb una inversió de mig milió

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea d’Infraestructures, ha engegat un projecte de millora de l’accessibilitat de les calçades i voreres del municipi, amb l’objectiu de fer de Paterna una ciutat més transitable.

“Les actuacions s’inclouen dins del Pla Transforma, un programa d’obres destinat a la millora de vials i que, en aquesta tercera fase, va a destinar més de mig milió d’euros a la millora de l’accessibilitat per als vianants i rodada del municipi, amb especial recalcament en els barris residencials i industrials del terme municipal”, ha explicat la regidora d’Infraestructures Nuria Campos.

Entre les mesures que es van a dur a terme està la reparació de les voreres danyades i la millora de l’accessibilitat en passos per als vianants a través de rebaixes. A més, es va a augmentar l’amplària de carrers en zones de voreres estretes i es reposarà el paviment de barris que, com a la Canyada, compten amb zones on les arrels dels arbres han alçat part de les voreres.

Quant a la millora de calçades, les principals actuacions es realitzaran amb l’objectiu de millorar l’aglomerat asfàltic en els diferents barris del municipi amb especial atenció a les zones que més desgast i desperfectes pateixen per a un ús intens.

Tal com ha explicat la regidora Campos, “el llistat d’actuacions s’ha prioritzat tenint en compte les peticions veïnals, així com l’anàlisi detallada de la Policia Local al costat dels tècnics de l’àrea d’Infraestructures”.

Finalment, la regidora ha recordat que aquestes noves actuacions se sumen a la inversió de 5 milions d’euros del primer Pla Transforma i als 12’8 milions d’euros del segon, un pressupost que, “s’ha invertit no solament per al reasfaltat o repaviment de voreres sinó també per a la peatonalització de la Plaça del Poble o obres contra inundacions entre altres millores”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *