Paterna crearà quatre borses de treball temporals i rotatives

Dimarts que ve, 8 de març s’ha convocat un Consell d’Administració de l’empresa Pública Gestió i Servei de Paterna (GESPA) per a aprovar l’engegada de quatre Borses de Treball Temporal i Rotativa atenent als criteris socials dels aspirants.

Les borses proposades per a convertir en temporals i rotatives són la de Borsa Conserge de centres, la Borsa de conserge d’atenció ciutadana, la Borsa d’operari de neteja i la Borsa d’auxiliar jardineria.

Amb la seua creació, es vol augmentar la empleabilidad en el municipi i donar l’oportunitat a tots aqueixos veïns i veïns del poble que, per circumstàncies socials, familiars i econòmiques, porten temps sense treballar i necessiten d’un lloc de treball.

El propòsit és aconseguir donar ocupació al major nombre de paterners i paterneres possibles ajudant-los, amb un treball remunerat, a millorar la seua formació i el seu currículum, reincorporant-los al mercat laboral.

D’aquesta manera, a part del currículum i l’experiència dels candidats a la convocatòria del Lloc, en els processos de selecció de personal es valoraran i puntuaran els factors socials i econòmics dels aspirants així l’entrevista personal, per a apreciar l’actitud i aptitud.

A més, es van a tenir en compte factors com ser parat de llarga durada, la renda per unitat familiar, ser família nombrosa o monoparental i fins i tot no percebre el subsidi o prestació per desocupació.

En la reunió del Consell d’Administració, que va ser convocada ahir, també s’adonarà als consellers de tots els serveis que l’Ajuntament de Paterna encomana a GESPA.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *