Paterna desenvoluparà 20 obres per valor de 5 milions d’euros

L’Ajuntament de Paterna està ultimant l’inici de la vintena d’obres que es realitzaran en el municipi durant els pròxims mesos i que suposaran una inversió total de 5.188.614,44€.

 

I és que avui ha començat el procés d’adjudicació de l’Adreça d’Execució i la Coordinació de Seguretat i Salut d’aquestes obres amb la celebració d’una Mesa de contractació en la qual s’han obert les ofertes administratives que han presentat les diferents empreses concurrents i on s’ha comprovat que la documentació presentada s’ajusta als requisits del plec que regeixen el contracte. En una segona taula, es procedirà a l’obertura de les ofertes econòmiques.

 

A aquesta convocatòria han presentat la seua oferta 69 empreses que, entre altres coses, s’encarregaran de dirigir tècnicament actuacions com l’asfaltat de la via pública de diferents punts del casc urbà, la millora de carrers i voreres a La Canyada, la millora de les instal·lacions poliesportives municipals o la rehabilitació del cementeri municipal, entre altres coses.

 

La regidora de Contractació, Eva Pérez ha destacat que “totes aquestes obres milloraran substancialment els serveis i infraestructures públiques que utilitzen els paterneros i paterneras al mateix temps que ha recordat que, amb la seua execució, l’Executiu local contribueix a la dinamització de l’activitat econòmica en el municipi i, per extensió, al foment del mercat laboral i a la contractació d’aturats”.

 

Referent a açò, Eva Pérez ha indicat que “per a avaluar les propostes de les empreses aspirants, i donat el gran volum d’ofertes presentades, s’han agrupat en 6 lots segons el grau de complexitat de l’obra, el pressupost i el seu objecte”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *