Paterna dóna les gràcies a totes les persones que han fet possible l’èxit d’aquestes Festes Majors

L’Ajuntament de Paterna ha reunit al costat de l’esplanada del cohetódrom a totes les persones, col·lectius i entitats que han participat en aquestes Festes Majors contribuint amb el seu treball a l’èxit de les mateixes.

Treballadors de la Brigada Municipal i d’Aigües de Paterna, empleats del servei de neteja de FCC al costat del personal de jardineria i consergeria de l’empresa pública Gespa han estat convocats aquest matí per l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche a les 12 hores en aquest punt de trobada per agrair-los i reconèixer-los la seua activa col·laboració i implicació en els festejos del municipi.

Al costat d’ells, membres i comandaments de la Policia Local i la Policia Nacional, de l’Aquarterament Daoiz i Velarde i de Protecció Civil de Paterna també s’han donat cita en aquesta trobada en el qual també han estat presents els establiments hostelers, els comerços i tots aquells paterners i paterneres que, directa o indirectament, han ajudat al desenvolupament de les mateixes.

Aquesta simbòlica convocatòria també ha comptat amb la presència dels representants de la corporació municipal i de les entitats que donen sentit a les festes de Paterna: Federació Interpenyes, Federació Intercomparsas, Real Confraria del Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer, Junta local Fallera, Comissió de Festes, Consell Sectorial de la Cordà, Comissió Tècnica del Foc, Coeter Major i Reina de les Festes i Cort.

“Sense la vostra col·laboració, aquestes festes no hagueren sigut possibles”, els ha reconegut Juan Antonio Sagredo al mateix temps que els ha agraït la seua dedicació i lliurament ja que “gràcies a tots vosaltres aquestes festes han estat les més segures de la història, les que menys ferits han registrat i les que més visitants han rebut”.

“Gràcies a la policia, a Interpenyes i als 356 tiradors que han fet cas de les indicacions recomanades. La neteja ha estat present després de cada acte, les desfilades de moros i cristians han estat un èxit de públic i de participació i hem pogut veure la Cordà com mai”, ha manifestat el primer edil al mateix temps que els ha transmès la satisfacció i l’orgull que sent per les festes i per tots els que treballen per donar-los sentit i engrandir-les, any rere any.

Finalment, i amb l’emblemàtic cohetódrom de fons, els assistents s’han fet una foto de família com a símbol de la unió de tots i totes davant les millors festes del món.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *