Paterna ja pot adquirir la Cova del Rei Alfonso XIII

L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Paterna té ja llum verda per a adquirir la Cova del Rei Alfonso XIII, una instal·lació de plaques solars situades en el centre polivalent Valentín Hernáez i un baix en el carrer Mallent i Meri després que el ple d’ahir aprovara la modificació pressupostària de 455.924€ que va portar l’Executiu local per a poder optar a la compra d’aquests béns.

 

Durant el debat de la modificació, l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo va fer una crida a la responsabilitat de tots els grups polítics “per a poder recuperar el patrimoni de tots els paterners i paterneres”, ja que aqueixos tres béns són actualment propietat de l’empresa municipal SUMPA, en procés de liquidació.

 

“La nostra obligació com a Govern és intentar que la mala herència que ens ha deixat el PP per la mala gestió que ha fet de SUMPA no perjudique als paterners”, va recalcar Sagredo al mateix temps que va recordar que “la modificació pressupostària plantejada arreplega l’acord al que es va arribar en Junta de Portaveus”.

 

En aquest sentit, el primer edil va explicar que la seua intenció és “aconseguir el màxim consens en aquests temes”, per la qual cosa va anunciar que es faran més juntes de portaveus per a acordar futures adquisicions.

 

Tal com va explicar Juan Antonio Sagredo, l’objectiu d’aquesta consignació de crèdit no és un altre que permetre que l’Ajuntament de Paterna dispose de pressupost disponible per a poder optar en condicions a l’adquisició d’aquests béns. “No podem permetre que es tornen a malvendre béns que són patrimoni de tots els veïns i veïnes”, va sentenciar Sagredo en referència a la venda, fa uns mesos, d’una parcel·la de SUMPA en el barri de Bovalar molt per sota del seu valor real.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *