Paterna realitza neteges perfumades

L’Ajuntament de Paterna vol que el municipi estiga net i que faça olor de net. Amb aquest propòsit, des de fa unes setmanes ha començat a introduir un nou producte desodoritzant en l’aigua que utilitzen per realizar netejes amb aigua a pressió pels carrers del poble.

La regidora d’Infraestructures, Núria Campos ha explicat que “el que hem fet és introduir un perfum intens dins de l’aigua de la cuba del camió de baldeig perquè, mentre es netegen els carrers amb aigua a pressió, quede un rastre bon olor que roman en l’ambient entre 12-15 minuts” i ha detallat que “això s’aconsegueix introduint 1 litre de perfum intens per cada 8.000 litres d’aigua fins a omplir els 16.000 litres de capacitat del camió cuba”.

Referent a això, la regidora ha matisat que “l’efecte que aconseguim amb aquests baldeos perfumats és neutralitzar els mals olors que puguen haver al carrer al mateix temps que desincrustems la brutícia acumulada en acostes i calçades amb l’aigua a pressió”.

Núria Campos ha recordat que aquestes neteges, que l’Executiu de Sagredo va recuperar només accedir a l’Alcaldia l’any passat, es realitzen de dilluns a dissabte, amb una programació setmanal establerta per passar per totes les zones del municipi.

Aquests actuacions s’uneixen als fregats desinfectants amb alta pressió que l’Ajuntament realitza periòdicament, a través de l’empresa responsable del servei de neteja, de les voreres i que permet netejar de manera exhaustiva el sòl de xiclets, taques i orinis i a la neteja i desodorització que va realitzar fa poc de tots els contenidors del municipi.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *