Paterna reclama millores en la Línia 140 de Metrobús

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha exigit avui a la Generalitat Valenciana una millora de la Línia 140 de Metrobús que uneix el municipi amb València.

 

“Els paterners i paterneres mereixen un transport públic de qualitat”, ha afirmat el primer edil, que ha iniciat una ronda de trobades amb els responsables de diferents entitats de transport per a reclamar un servei digne i raonable dels mitjans de transport públic que donen servei a Paterna.

 

I és que aquesta reivindicació de la Línia 140 s’uneix a la millora de la freqüència de pas de la Línia 2 del metre i a la millora de les condicions del contracte de la Línia 62 de l’EMT que l’Alcalde de l’Ajuntament de Paterna ha demandat, tant als responsables de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) com a l’Alcalde de València, Joan Ribó.

 

Respecte les queixes més freqüents dels usuaris d’aquest autobús interurbà que uneix el municipi paterner amb València, Sagredo ha citat com a exemples, entre uns altres, els continus retards de la línia o l’incompliment d’horaris. Així mateix, ha incidit en “la necessitat de millorar aquest servei ja que és una línia molt utilitzada pels veïns del municipi” i ha recordat que aquest “és un altre dels problemes heretats fruit de la deixadesa de l’anterior equip de govern del PP”.

 

“Només estem demanant una cosa que és just i al que tenen dret tots els paterners i paterneres, que no és una altra cosa que disposar d’uns mitjans de transport en condicions i de qualitat. És incongruent potenciar i fomentar el transport públic si aquest no és capaç d’atendre a les necessitats de mobilitat dels seus passatgers”, ha asseverat Juan Antonio Sagredo, disposat a seguir reclamant una millora del servei per a facilitar els desplaçaments als veïns i veïnes de Paterna.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *