Paterna tindrà el espai més gran d’esbarjo i entrenament de cans de tota la comarca

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea d’Infraestructures, ha començat ja els treballs per a construir en el municipi un recinte d’esplai exclusiu d’animals que, amb una superfície de 5.523 m2, es convertirà en el major espai d’esbarjo i entrenament de cans de tota la comarca.

 

La regidor d’Infraestructures, Núria Campos, ha visitat el lloc on s’alçarà aquesta zona de solta, situada en espai que limita amb el Parc Central i a la CV-365 i en el qual ja han començat els tastos sobre el terreny per a indicar on alçar el clos d’1,50 metres que delimitarà l’espai i, en els pròxims dias, començarà el moviment de terres i la corresponent fonamentació.

 

“Una vegada voltat l’espai començarà la segona fase de el projecte, consistent en la instal·lació de jocs per als animals com a viaductes, tanques de cordes o piràmides antilliscants amb esglaons perquè els gossos puguen pujar i baixar”, ha detallat Campos.

 

A més, aquesta zona d’esplai i entrenament per a animals anirà proveïda de mobiliari urbà com a cadires i bancs, papereres i papereres canines amb dispensador.

 

Núria Campos ha indicat que “amb la construcció d’aquest nou espai, que s’afegeix al que l’equip de govern socialista va crear el passat mes de setembre en Mas del Rosari, donem resposta a una reivindicació cada vegada més freqüent en el poble, tant per part dels propietaris d’animals com de la resta de veïns dotant a Paterna d’espais controlats on animals poden córrer, jugar i interactuar lliurement sense molestar a ningú i d’una manera segura i controlada”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *