Paterna utilitza energia neta en tot l’enllumenat públic

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha rebut hui de mans del director territorial de Gas Natural Comercializadora, Íñigo Iza el certificat d’energia 100% renovable, un document que garanteix que el consistori utilitza energia neta procedent de fonts renovables en l’enllumenat públic de tot el terme municipal.

I és que des que, al juliol de 2015, Paterna acabara la renovació de tot el seu enllumenat públic, el municipi ha substituït al voltant de 14.000 punts de llum, entre llums i lluminàries i s’ha convertit en una de les localitats valencianes més eficients i sostenibles des del punt de vista energètic, passant d’un consum de 10.000 Kwh/any als 3.500 Kwh/any, amb un estalvi del 70% d’energia anual.

Durant la trobada, que ha tingut lloc a l’Ajuntament i en el qual també han estat presents la regidora d’Infraestructures, Núria Campos i el tècnic municipal responsable de l’Àrea de Serveis i Xarxes del consistori, l’Alcalde ha manifestat la seua satisfacció per “l’obtenció d’un certificat que avala el compromís del consistori i del municipi amb les energies netes, l’estalvi energètic i el desenvolupament sostenible”.

Així mateix, el nou sistema de gestió energètica incorpora un sistema de telegestión amb lectura en temps real del funcionament de l’enllumenat, que aporta dades a tots els centres de comandament i que permet actuar sobre les hores d’apagat i encès de la instal·lació. A més, també ofereix l’opció de generar informes amb dades de consum, estalvi, gràfics, etc. i s’han substituït nou centres de comandament.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *