‘Per Nadal un bon regal’, 6 dies de campanya comercial al Puig

Concerts, tallers infantils, sorteig de regals, visites turístiques guiades…, durant 6 dies se succeiran al Puig totes estes activitats emmarcades en la campanya comercial “Per Nadal, un bon regal”. Una iniciativa impulsada per la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament del Puig en col·laboració amb l’Associació d’Empresaris i Comerciants del Puig, que estrena nova directiva. L’objectiu d’esta iniciativa és reactivar el consum en estes dates nadalenques traslladant als veïns els avantatges de comprar en el comerç local com la confiança, el tracte personalitzat, la qualitat dels productes i, en definitiva, “perquè si comprem en el comerç local, guanyem tots”, indica el Regidor de Comerç, Marc Oriola.
Esta iniciativa forma part d’un pla més ampli per a impulsar el comerç local. Es complementa amb distintes actuacions que es duen a terme durant tot l’any com el Dia del Pare, de la Mare. la Setmana del Client o la fira de l’estoc. Tot per a aconseguir un comerç fort i competitiu que siga punt de referència diària per a les compres de la majoria dels veïns.
Per al Regidor de Comerç, Marc Oriola, “és vital un comerç fort i reconegut per al desenvolupament econòmic i social del municipi i estes campanyes permeten reactivar el consum i la fidelització dels clients”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *