Picanya acull la VII Festa Estellés d’homenatge al poeta

Este divendres 23 de setembre a les 21.00h, al pati de l’Alqueria de Moret de Picanya (Avinguda Alqueria de Moret, 41) se celebra un any més un sopar d’enfaixat i la vetlada poètica posterior que conformen la Festa Estellés.

El 14 de juliol de 2010, l’escriptor Josep Lozano va publicar una lletra de convit on instava al poble valencià a reunir-se al voltant de la data del 4 de setembre, natalici del gran poeta Vicent Andrés Estellés. Es pretenia un acte popular i culte al voltant de la llengua i de la paraula poètica.

A Picanya, des de la primera Festa Estellés, el poeta Lluís Roda, veí del nostre poble, ha estat el promotor i guia encoratjador d’aquesta vetlada poètica en honor d’un dels millors poetes europeus del segle XX.

La Festa Estellés és un convit obert a la participació. La nit comença amb un sopar d’enfaixat al pati de l’Alqueria de Moret compartit amb amigues i amics, i continua amb lectures poètiques, principalment de versos de Vicent Andrés Estellés però també d’altres poetes en la nostra llengua. Enguany se’ns unirà la poeta Maria Fullana. També ens fa ressò dels anys literaris dedicats a Ramon Llull i a Isabel de Villena. En les lectures pot participar qualsevol persona que desitge recitar textos d’altres.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *