Picassent acull la 4a edició del Picatrail

Més de 500 corredors i corredores participaren este passat cap de setmana en esta cursa de muntanya pel terme de Picassent, en dues modalitats: 15K competitiva i 9K marxa.

 

El Picatrail de Picassent es consolida amb un gran èxit de participació en el seu quart any d’història. Vora 600 persones s’inscriuen en les dos modalitats d’enguany en una edició organitzada íntegrament pel Club Picassent Corre, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Picassent.

 

A les 8.30 hores del matí del diumenge es donava el tret d’eixida a la modalitat 15 K competitiva, a on 500 corredors i corredores corrien pels camins de muntanya del terme de Picassent per aconseguir el millor temps possible. La primera persona a traspassar la línia de meta va ser Mario Werther Asunción Matias, un dels corredors amb més projecció en la categoria trail de tot l’estat espanyol, amb una marca d’1 hora, 5 minuts i 53 segons. La primera dona a completar el recorregut va ser Reyes Moreno Barberá, amb un crono d’1 hora, 22 minuts i 19 segons.

 

La participació local va ser també molt nombrosa, amb desenes d’atletes de Picassent competint a la modalitat de 15K, i també marxant els 9K no competitius. Ruben López Samblas, membre del Club Picassent Corre, va ser el primer picassentí en arribar a la meta, amb un temps de 01:12:04. La primera dona del poble en fer-ho va ser Elena Punzano Mallenco, amb 01:40:40.

 

«Després d’un any difícil, a on no poguérem celebrar esta cursa, la gent tenia moltes ganes de tornar a Picassent i fer este recorregut, que este any, a diferència d’altres edicions, passa exclusivament pel nostre terme», afirma José Manuel Pérez, president del Club Picassent Corre, afegint que «cada vegada al poble hi ha més afició a córrer, i prova d’açò és l’èxit de participació de gent local al Picatrail».

 

Finalitzada la carrera, l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, el regidor d’Esports, Héctor Pradas, i el president del club Picassent Corre, José Manuel Pérez, feren entrega dels diferents trofeus a cadascuna de les persones vencedores. Els resultats de les diferents modalitats i categories poden consultar-se en la pàgina web: www.cronorunner.com

 

«El Picatrail es consolida al calendari trail valencià, i això és gràcies a totes les persones que hi ha darrere de l’organització d’un esdeveniment d’esta mesura, a les quals volem agrair des de l’Ajuntament la seua implicació i el seu esforç», assegura Héctor Pradas, regidor d’esports del consistori.