Picassent concedix 155 euros d’ajuda al transport a 258 estudiants de la població

Després de l’última junta de govern de l’Ajuntament de Picassent ja s’han aprovat i fet oficials les xifres corresponents a l’ajuda municipal al transport en 2017. El total de beneficiaris és de 258 estudiants, que es repartiran un total de 40.000 euros de subvenció. Esta partida pressupostària, coneguda com Una ajuda superior, està impulsada des de la regidoria de Joventut i té l’objectiu de fomentar i promoure mesures que puguen millorar l’economia diària del col·lectiu jove.

Enguany cadascun dels estudiants rebrà 155,03 euros, els quals podran emprar per als seus desplaçaments als centres formatius corresponents. «De les 263 sol·licituds presentades s’han aprovat 258, un fet que demostra que la joventut de Picassent coneix i sol·licita any rere any esta ajuda», ha comunicat el regidor de Joventut, Jaume Sobrevela.

«Pensem que encara que en els últims anys els serveis i connexions amb la ciutat de València han millorat hem de seguir reivindicant millores tant en la freqüència i el cost del transport públic com en les infraestructures que ens connecten amb la resta de localitats» afirma l’alcaldessa de Picassent, Conxa García, i afegeix, «a més, entenem que dins del col·lectiu jove estan molts dels usuaris i usuàries d’este tipus de transport i hem d’apostar per millorar la seua economia diària».

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *