Picassent convoca el programa municipal d’ajudes «A l’estiu cap casa sense menjar» amb 43.200 euros

Estes ajudes municipals van destinades als menors amb beca de menjador escolar tipus A que cursen el segon cicle d’educació infantil i primària. L’objectiu és cobrir les seues necessitats bàsiques durant l’estiu

 

Des de fa anys, la Regidoria de Benestar Social posa en marxa el programa “A l’estiu cap casa sense menjar” per assegurar l’alimentació dels xiquets i les xiquetes, amb menys recursos, quan els menjadors escolars estan tancats. En anteriors edicions, esta campanya realitzava amb la col·laboració del centres escolars i els Serveis Socials Municipals. Ara, amb esta nova convocatòria, es pretén beneficiar l’alumnat que ja disfrute de la beca tipus «A», que és la màxima que atorga la Generalitat per motius socioeconòmics.

 

D’esta manera, cada família beneficiària rebrà una ajuda de 200 euros. El nombre d’escolars que podran adherir-se serà de 216 i el cost d’este nou projecte es de 43.200 euros.

 

Tant l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, com el regidor de l’àrea de Benestar Social, Carles Silla, han volgut destacar que, «Des de l’Ajuntament volem arribar a totes les famílies que, a causa de la seua situació personal, necessiten ajuda per suplir el cost del menjador durant l’estiu. Per això, des del consistori hem augmentat la partida pressupostària destinada a este programa municipal d’ajudes».

 

Les famílies interessades hauran de fer una sol·licitud que podran presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana o al Centre de Convivència. El termini serà de 10 dies des de la publicació al BOP i al tauler d’anuncis de l’Ajuntament.