Picassent destina 40.000 euros a beques per al transport d’estudiants

 

L’Ajuntament de Picassent impulsa un any més unes beques al transport amb la finalitat de reduir l’impacte d’este tipus de despesa en les economies familiars i de garantir la igualtat d’accés a l’ensenyament dels i les estudiants residents a Picassent.

La Regidoria de Joventut de Picassent impulsa unes ajudes municipals al transport estudiantil conegudes com Una ajuda superior, una partida pressupostària dotada amb 40.000 €. En la passada edició un total de 275 estudiants del municipi van ser beneficiaris d’estes beques amb una quantia de 145,45€ cadascuna, unes ajudes municipals que tenen l’objectiu de fomentar i promoure mesures que puguen millorar l’economia diària del col·lectiu jove.

Podran sol·licitar les beques al transport les persones nascudes entre 1993 i 1999. “Entenem i pensem que és fonamental tindre una administració local que atenga les necessitats de la ciutadania, amb especial sensibilitat a col·lectius com el jove”, afirma l’alcaldessa de Picassent, Conxa García, la qual afegeix, “fomentarem i promourem mesures que puguen incidir favorablement en l’economia diària, amb ajudes municipals en què es note que l’Ajuntament està al costat de les persones, de les seues realitats i necessitats”.

El termini de sol·licituds per a estes ajudes finalitza el 31 de març. Es poden presentar de dilluns de divendres a l’OAC (Oficina d’Atenció Ciutadana)

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *