Picassent posa en marxa una nova edició d’Expo Jove

El dissabte 26 de desembre va posar-se en marxa una nova edició d’Expo Jove Picassent, iniciativa que permet congregar les famílies perquè passen una estona agradable a través de diferents jocs i tallers que es desenvolupen al pavelló municipal poliesportiu.

La fira, que estarà oberta fins al pròxim 4 de gener de 2016, completa una variada oferta cultural i lúdica que impulsa l’Ajuntament de Picassent. «En estos dies tan assenyalats pensem que Expo Jove és un element més perquè les persones del poble tinguen un ventall de possibilitats per disfrutar tots junts de la nostra oferta sociocultural», afirma Jaume Sobrevela, regidor de Cultura, Festes, Joventut i Participació Ciutadana.
A Expo Jove trobem: tallers, rocòdroms, pintacares a més de diferents iniciatives de diverses Regidories de l’Ajuntament (Joventut, Igualtat, Esports, Cultura). Estes propostes són les anomenades ‘Ocí en família’ i el que pretenen és treballar, de forma amena i didáctica, aspectes com ara: el medi ambient, la literatura, els esports o el teatre. Un ‘Oci en família’ que a més d’Expo Jove es continuarà treballant durant tot l’any a través de diferents activitats coordinades pels tècnics de l’Ajuntament de Picassent.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *