Picassent reforça la vigilància al camp per a evitar el robatori de kiwis

Per raó d’una nova onada de robatoris de kiwis, que ha tingut lloc últimament al terme municipal, l’Ajuntament de Picassent va convocar una Junta Local de Seguretat extraordinària amb l’objectiu de tractar este tema.

La Junta va ser presidida per l’alcaldessa, Conxa Garcia, qui ha traslladat la seua preocupació als cossos de Seguretat allí presents: Policia Nacional, Guàrdia Civil i Policia Local, i s’ha fet ressò de la inquietud dels agricultors de Picassent; els quals, han decidit avançar tres setmanes la recol·lecció d’este cítric.

En la Junta també han estat presents, tant el regidor de Seguretat Ciudadana, Salvador Morató, com el d’Agricultura, Joan Vicent Aguado, i tots dos s’han mostrat també molt interessants a sol•licitar tots els mitjans que siguen necessaris per donar una solució a este problema. “Som conscients que en les últimes setmanes s’ha reforçat la vigilància al terme municipal, tant per part de la Policia Local com de la Guàrdia Civil, i també agraïm les últimes actuacions que han derivat en diverses detencions. No obstant, això és necessari un major nombre d’efectius i també impedir la venda de la mercaderia furtada en els camps”, afirma l’alcaldessa.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *