Picassent renova la gespa de la pista de futbol 8 del Poliesportiu Municipal

La pista de futbol 8 del Poliesportiu Municipal de Picassent, situada al costat del pàrquing de la piscina coberta, s’ha vist renovada amb la nova gespa. Tot, s’ha produït arran d’una subvenció promoguda per la Diputació de Valenciana destinada a equipament esportiu. Després d’estudiar-la, l’Ajuntament de Picassent va decidir emprendre este canvi, i tot i que l’ajuda supramunicipal era de quasi 48.000 euros, el cost final per part de l’empresa adjudicatària ha sigut de 37.356 euros.

Este camp de futbol 8 i la seua gespa tenia 11 anys. A causa de les inclemències meteorològiques, i també del seu ús, es feia necessària la seua substitució, tenint en compte que és una instal·lació que s’empra no només en la vessant esportiva i per a les escoles, sinó que també té una finalitat recreativa ja que és freqüentada per les persones que acudeixen setmanalment al Poliesportiu Municipal.

Esta nova gespa és d’última generació i té una duració estimada de 15 anys i permetrà, “seguir amb el nostre compromís de només matindre el nostre recinte sinó tractar de millorar-ho dia a dia”, ha assenyalat el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Picassent, Iván Mocholí.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *