Picassent va aprovar 97 ajudes de 100 euros del Xec bebé durant l’any passat

L’Ajuntament aha otorgat més de 10.000 euros a les famílies de Picassent a través del Xec bebé. En 2017, varen sol·licitar-se 103 ajudes, de les quals varen ser aprovades 97 (s’inclouen 4 ajudes per naixement de bessons).

El xec bebé és una ajuda municipal de 100 euros, que l’Ajuntament de Picassent, a través de la Regidoria de Comerç, destina a pal·liar les despeses familiars per l’arribada d’un nou membre a la família. A més, també té com a objectiu, potenciar el comerç local, ja que amb els diners d’esta ajuda, s’hauran d’efectuar compres relacionades amb el naixement del bebe en establiments del municipi.

L’alcaldessa, Conxa Garcia, posa en valor esta iniciativa que ja va per la novena edició. Des de l’any 2010, les famílies de Picassent tenen al seu abast esta ajuda de 100 euros que compta amb un doble objectiu: per una banda, col·laborar en les despeses familiars davant l’arribada d’un nou membre, i per altra, la potenciació de comerç en Picassent.

En marxa les ajudes de 2018

Totes aquelles famílies empadronades en Picassent, que estiguen interessades en presentar la sol·licitud per demanar esta ajuda municipal poden dirigir-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, ubicada a la plaça de l’Ajuntament nº 2, planta baixa. Per obtindre més informació, també poden acudir al Centre Social (AFIC), situat al carrer Carles Albors 16, 2a planta, o bé descarregar-se tota la documentació a la web municipal, Per poder accedir a esta ajuda, serà necessària la presentació dels justificants de les despeses realitzades.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *