Plans nadalencs per a tota la família

El Nadal 2018 es presenta amb gran varietat d’activitats per a tota la família a la comarca de l’Horta i a la ciutat de València. Plans que no et pots perdre per gaudir al màxim d’aquestes festes.

Betlems

 Si t’agraden els betlems, encara que podríem presentar una llarga llista, et recomanem quatre. El Betlem del “Salón de Cristal” de l’Ajuntament de València. Que es pot visitar fins al dia 4 de gener. Un altre Betlem que no has de deixar de veure és el de Roca, el més gran de València i el que més figures té de tota Espanya. Situat en ple Barri de Roca a Meliana (c/ Sant Isidre, 43), l’entrada és un donatiu. El Museu Comarcal de l’Horta Sud, en Torrent, també compta amb un betlem tradicional, dissenyat i muntat per l’Associació de Belenistas de Torrent. Finalment, un betlem que has de visitar és el que està inclòs en l’Exposició de Playmobil de l’Antic Mercat de Torrent. No sols pel betlem, sinó per l’Expo de clicks, una mostra que tampoc pots passar per alt, la més gran de la Comunitat Valenciana.»

Pistes de Patinatge

Les pistes de patinatge s’han convertit en tot un reclam. A més de les de la ciutat de València, els amants del patinatge sobre gel podran gaudir d’aquest esport a la plaça del Poble de Paterna, des del dia 22 fins al dia 6 de gener.

Circs

Els circs són per als més menuts de la casa una de les cites ineludibles del Nadal. Tots els circs instal·lats a la ciutat de València són sense animals: Gran Circ Alaska, Wonderland, Gran Fele. En Alfafar, al costat del centre comercial MN4, trobaràs l’únic circ amb animals de la Comunitat Valenciana.

Fires d’atraccions  

Destacarem unes quantes fires d’atraccions: En primer lloc, Expojove, el fil conductor de l’edició d’aquest any és el foment de la lectura. Els xiquets i xiquetes podran gaudir d’activitats, tallers, atraccions entre el 26 de desembre i el 4 de gener a Fira València.Una altra fira d’atraccions per a xiquets i grans, és la tradicional Fira de Nadal de la ciutat de València, situada a la Marina i que estarà oberta fins al 22 de gener. Finalment, destaquem la Gran Fira d’Atraccions de Torrent que estarà oberta a Parc Central des del dia 15 de desembre fins al 6 de gener.

Les Campanades i les Cavalcades de Reis són part molt important d’aquestes festes. Pobles com Torrent, Alfafar o València celebren les Campanades. I una cita curiosa serà la celebració de les precampanadas a Albal a la plaça de la Constitució, on el cap d’any s’avança al dia 29 de desembre. No podríem destacar una de totes les Cavalcades de Reis que tindran lloc a la comarca de l’Horta, no seria just, així que deixarem que tu decideixes si vols una més tranquil·la o més multitudinària, el més important de tot, gaudir de la màgia dels Reis Mags .

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *