Premis per la promoció del valencià en el comerç local de La Pobla de Farnals

L’Ajuntament de La Pobla de Farnals ha convocat els Premis a l’Ús del Valencià en el Comerç Local, a travès de la subvenció concedida per la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València, amb l’objectiu de promocionar i reconèixer els establiments o empreses que utilitzen el valencià de manera destacada en la seua gestió.

 

S’estableixen dos modalitats a les quals es pot optar, cadascuna amb tres dotacions econòmiques de 1200, 800 i 500 euros. La primera és el premi a l’empresa, comerç o servei per l’ús del valencià en la imatge corporativa, amb la retolació exterior i interior dels locals o de vehicles. La segona modalitat és el premi per l’ús del valencià aplicat a les noves tecnologies, pàgines web, xarxes socials, app i programari de gestió administrativa.

 

Les sol·licituds s’han de presentar pel registre d’entrada de l’Ajuntament o a través de la Seu Electrònic fins al pròxim 1 de juliol. Poden consultar les bases específiques dels premis ací: Seu Electrònica de La Pobla de Farnals (sedelectronica.es)