Presentació de nova temporada del Logos Basket Sedaví

El Pavelló Municipal d’Esports va acollir la presentació del Logos Basket Sedaví per a la temporada 2016-17. El club, presidit per Pablo Andrés Medina, compta per a aquesta temporada amb un total de 185 jugadors/res, 20 entrenadors/res i quatre components de la Direcció Esportiva (Psicòleg Esportiu, Coordinadors i Director Esportiu). A l’acte van assistir l’Alcalde Josep Ferran Baixauli i el Regidor d’Esports José Francisco Cabanes.

El Logos Basket ofereix la novetat per a aquesta temporada que qualsevol xiqueta que s’acoste a les pistes exteriors del Poliesportiu podrà entrenar i competir en un equip femení, i compta amb Alevins, Infantils, Cadets, Juniors i Sèniors per a equips sols femenins. A més el club disposa d’equips babies, prebenjamins i benjamins per a equips mixts i s’ha proposat la introducció gradual de l’anglès, a manera experimental a les pràctiques per als més xicotets.

Amb l’eslógan de #NOsolobaloncesto i amb els acords de col·laboració amb la xarxa Nodus, Fundació Diagrama i el Col·legi de Psicòlegs Esportius de València, el Logos Basket Sedaví reuneix a totes les activitats complementàries i formatives que completen l’oferta esportiva, i que estan bolcades en el pla estratègic, xarrades d’educació en valors, integració, antibulling, treball en equip i companyerisme, compra sostenible, medi ambient i totes aquelles actituds que ens fan millors persones.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *