Presentació del llibre «Dones valencianes que han fet història»

Sandra Capsir i Maria Viu presenten el llibre «Dones valencianes que han fet història» a Alboraia. L’acte està organitzat per Compromís per Alboraia i es realitzarà en el centre d’activitats per a majors Portalet el dijous 13 de desembre a les 19’30 hores.

El llibre ha sigut editat per Bromera. Les autores del text (Sandra Capsir i Maria Viu) fan un recorregut per les vides de més de 30 valencianes que han destacat en molt diferents camps (política, arts, educació, esports, món empresarial, ciència, tecnologia, etc). Les biografies van acompanyades per les il·lustracions de 4 il·lustradores (Naranjalidad, Eli M. Rufat, Raquel Carrero i Tres voltes rebel).

Des de Compromís per Alboraia destaquen «per a nosaltres són importants llibres com aquest, en què es fa visible la participació social de les dones al llarg de la història. I això, en moltes ocasions, fent front a nombrosos obstacles i dificultats pel seu gènere. Per a nosaltres, és molt important que tota la societat, i en especial els xiquets-es i joves, tinguen referents de dones que han destacat en camps diversos i que durant molt de temps han resultat desconegudes al públic. Malauradament, durant massa temps, no hi hagut interés per recuperar les seues històries.»

«Dones valencianes que han fet història» és un llibre que conta les peripècies vitals de dones destacades, d’èpoques tan diferents com la Valentia romana com els nostres dies.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *