Presentació de l’equip mixt de raspall a Alcàsser

La regidoria d’Esports d’Alcàsser, conjuntament amb la Federació Valenciana de Pilota, ha presentat l’equip mixt de raspall, format per alumnes de la pedrera local de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet.

La iniciativa, que va començar a principis de l’any passat, ha aconseguit implantar l’equip local en el municipi de l’Horta Sud. La presentació ha comptat amb el recolzament per part de l’Ajuntament d’Alcàsser del regidor d’Esports Paco Mar, acompanyat de l’alcaldessa de la localitat, Eva Zamora, junt a Francisco Martínez i Paqui Abella, components de la corporació municipal. Per part de la federació han assistit el president, Jose Daniel San Juan, el vicepresident, Conrado Ferrando, i el secretari tècnic, Ricardo Monsoliu.

En acabar la presentació, han començat les finals femenines, en la modalitat de raspall, de la Comunitat Valenciana, en què el públic ha respost amb un ple absolut de les instal·lacions esportives municipals. La final hi ha tingut com a guanyadores absolutes del circuit Sub 23 de la Comunitat Valenciana a les pilotaris Ana de Beniparrell i Fanni de Beniarbeig.

En acabar la partida, l’alcaldessa, Eva Zamora, acompanyada del regidor d’Esports, junt a Vicent Iborra, portaveu de la formació valencianista local, han transmés als membres de la federació tot el seu recolzament per a la implantació del nostre esport autòcton valencià i han plantejat el començament de partides en el circuit autonòmic dels equips de la localitat.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *