Presentació oficial del Club de Futbol Sala Castell d’Alaquàs FUTSAL

El Poliesportiu Municipal el Bovalar d’Alaquàs va acollir el passat diumenge la presentació oficial dels equips que protagonitzaran enguany la nova temporada del Club de Futbol Sala Castell d’Alaquàs FUTSAL, un club nascut per promocionar aquesta disciplina esportiva i formar els i les esportistes interessats en el futbol sala.

Els 86 jugadors i jugadores acompanyats dels seus familiars es van donar cita en aquest acte que va comptar amb la presència l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i el Regidor d’Esports, Fran Evangelista. En representació de la Federació Valenciana de Futbol Sala va assistir el directiu Juan Miguel Valiente.

En l’acte, el director del club, Miguel Crespo va agrair a les famílies la confiança dipositada en el club. Per la seua part, el director espotiu i vicepresident, Fabio Casalucce, va animar els joves a continuar formant-se en aquesta disciplina sota els valors del respecte.

El club de Futbol Sala d’Alaquàs estarà format enguany per vuit equips de diferents categories: querubín, infantil, cadete, juvenil i sénior. Totes elles tant en femení com en masculí.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *