Pressupostos Municipals Alfafar 2021. Una abstenció en temps de pandèmia

En el Ple de Desembre es va portar a debat els Pressupostos Municipals 2021. COMPROMÍS per Alfafar va decidir ABSTINDRE’S, malgrat que ens van deixar a penes uns dies per a poder aportar sabent que això és inviable. Si de debò vols comptar amb els altres i donar sentit a això de la participació, així no es fa. Una vegada més veiem que aquesta manera de treballar no li agrada al govern del PP d’Alfafar.

Sabíem el dur que havia sigut el 2020 i les previsions per al 2021 no eren encoratjadores. Els Ajuntaments som l’administració que està a peu de carrer, en contacte continu amb les persones i les seues necessitats. La distribució dels recursos municipals que es planteja ens sembla a grans trets correctes, a excepció del que portem anys reclamant, que és un projecte seriós per al desenvolupament local, formació i ocupació, no tenen projecte per tant no hi ha recursos específics com era d’esperar.

Tampoc estem conformes amb el resultat d’eficàcia d’aquests recursos, es necessita més autoavaluació i dissenyar noves estratègies. Això lamentablement al nostre poble no es fa. Tanmateix no seguirem l’exemple de la dreta en aquest Estat PP i VOX, afeblint contínuament als que tenen responsabilitat de govern, buscant confrontació sense sentit, i no remant a favor. Sabem el difícil que és, perquè estem dia a dia treballant en això. Així que per responsabilitat i perquè el nostre poble és la nostra prioritat per damunt de tot, valga la nostra abstenció com una manera de donar suport a la gestió d’aquesta Pandèmia.

Treballant totes i tots tirarem avant.

Amàlia Esquerdo Regidora I Portaveu Compromís per Alfafar.