Primera Ruta Cultural Turística per Godella

El divendres passat, 25 de juny, es va celebrar la primera Ruta Cultural Turística per Godella amb gran èxit de participació, ja que es van esgotar les reserves per a participar en esta cita organitzada per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament.

 

David Peris, diplomat en turisme i guia oficial de la Comunitat Valenciana, va oferir tots els detalls dels llocs, racons i espais que es van visitar durant la ruta, que va enamorar a un bon nombre de persones que van aprofitar per a gaudir més tard de la gastronomia godellenca i del Festival de Música Gothejazz.

 

El nucli urbà, l’Església, el Balcó de l’Horta, la Casa Museu Pinazo, l’arquitectura burguesa, el casc urbà… van ser alguns dels llocs que van visitar els turistes durant la ruta turística. A més, Peris va explicar amb detall l’origen de la ciutat, curiositats i el bast patrimoni cultural i artístic amb el qual compta Godella.

 

Adolf Rodríguez, regidor que va programar esta ruta mentre va estar dirigint la regidoria de Turisme, va explicar que va ser una «gran satisfacció» comprovar el grau d’interés suscitat per esta ruta que va descobrir «detalls molt interessants i poc coneguts de Godella als nostres visitants».

 

«Estem molt contents per haver esgotat les inscripcions en la primera ruta que hem celebrat i esperem que siga la primera de moltes que es facen al llarg de l’any», va agregar Rodríguez, qui va renunciar al seu càrrec de regidor en l’últim ple municipal.