Primers entrenaments de les seleccions valencianes femenines de futbol a Paiporta

Les seleccions valencianes femenines sub-16 i sub-18 de futbol realitzaran aquest dimarts els primers entrenaments a l’Estadi El Palleter de Paiporta de cara a la segona fase del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques, que es disputarà del 12 al 14 de febrer. Les futbolistes valencianes portaran a terme dues sessions, aquesta i una més, el proper dia 2, amb l’objectiu d’arribar al màxim als xocs amb les comunitats de Madrid i Galícia.

Els entrenaments de les valencianes consistiran en enfrontaments contra diferents equips. Aquest dimarts, la selecció sub-16 s’enfrontarà a partir de les 18.00 hores als xics del Paiporta CF de Segona cadet, mentre que la sub-18 jugarà a les 19.15 hores contra el CFF Marítim, de Segona Divisió femenina. En aquests entrenaments, els seleccionadors José Andrés Menchero i Santiago Triguero, ambdós de Paiporta, tindran oportunitat de conjuntar els grups i anar perfilant estratègies de cara als transcendentals enfrontaments contra Madrid i Galícia.

D’altra banda, la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana va fer públiques la setmana passada les convocatòries per a aquesta segona fase del Campionat Nacional de futbol femení. Entre les elegides hi ha dues futbolistes de Paiporta, Sara Martínez en la selecció sub-16, i Andrea Palacios en la sub-18.

Els entrenaments de les seleccions valencianes tindran continuïtat el proper dimarts 2 de febrer, quan la sub-16 s’enfrontarà a les futbolistes del Llevant Femení cadet, i la sub-18 tindrà en la contra als xics del Mislata cadet.

(Foto: GOLSMEDIA)

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *