Prop de 2.000 corredors participaran en la 10K Divina Pastora Seguros Alboraya contra el Càncer

La 10K Divina Pastora Seguros Alboraya contra el Cáncer, que se celebra el pròxim 30 de juny, espera rebre en la seua setena edició a prop de 2.000 corredors. Les novetats d’aquesta carrera, que s’ha convertit en un referent del calendari atlètic valencià, es van donar a conéixer ahir durant la celebració de la primera edició dels premis 10K Divina Pastora Seguros Alboraya contra el Cáncer.
L’acte dirigit per la periodista, Pilar Galán, va comptar amb l’assistència de l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría; el regidor d’esports, Manuel Dueñas; Olga Milian, responsable de coordinació territorial de l’Associació Espanyola Contra el Càncer de València, Sefa Sanfeliu, presidenta de la Junta Local d’AECC Alboraia i la directora de Màrqueting de Divina Pastora Seguros, Isabel López, així com representants d’associacions i col·lectius que col·laboren amb aquesta carrera.

Una de les novetats d’aquesta edició és el traçat. Per primera vegada, l’eixida estarà en el carrer Pintor Valero, i no en Senda de l’Aire com en anys anteriors, amb l’objectiu d’assegurar un millor tràfic de corredors en els metres inicials. A més, coincidirà amb el primer dia de les festes patronals de la localitat pel que corredors i acompanyants podran visitar el recinte firal per a gaudir d’aquesta festa.

Quant a les activitats paral·leles, se celebrarà en la Ciutat de l’Esport l’Orxata Party el 29 de juny, amb la tradicional carrera infantil mini 10K Alboraia, una masterclass i la visita de la Saga Skywalker. Igual que en anys anteriors, hi haurà un punt de venda d’orxata solidària, la recaptació de la qual es destinarà de forma íntegra a la Junta Local contra el Càncer d’Alboraia.

La 10K Divina Pastora Seguros Alboraya contra el Cáncer ha sumat des de 2012, any en què va debutar aquesta prova, prop de 53.000 euros per a seguir investigant en la lluita contra el càncer, gràcies a la solidaritat dels corredors i la col·laboració dels patrocinadors. És una de les carreres que més recapta en proporció a la participació.

“Des que varem començar amb la 10K, les carreres populars han agafat un gran impuls, però la nostra es manté com a referent, gràcies a l’esforç i l’entusiasme de totes les persones a les quals hui distingim amb aquests premis i de moltes altres a les quals vull agrair l’afecte amb la qual organitzen aquest esdeveniment”, va destacar l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría.

Per la seua banda, la directora de Màrqueting de Divina Pastora Seguros, Isabel López, va assenyalar que per a Divina Pastora Seguros és un orgull patrocinar aquesta carrera, “una carrera amb un missatge clar: recolzar la lluita contra el càncer, però també una oportunitat per a demostrar la importància de la prevenció i d’adquirir una vida sana i uns hàbits saludables”.

Amb l’objectiu de reconéixer la labor dels col·lectius i associacions que col·laboren en la carrera, l’organització va lliurar ahir els primers premis 10K Divina Pastora Seguros Alboraya contra el Cáncer. L’empresa Vigartel S.L i el grup scout Sant Cristóbal van rebre el premi a l’empresa col·laboradora i a l’associació col·laboradora, respectivament. Redolat Team va obtenir el guardó al club més nombrós de la passada edició; Crono TV de la 8 Mediterrani TV, al mitjà de comunicació que més ha col·laborat; Amparo Sánchez, a la voluntària més especial, i la Policia Local d’Alboraia, el Premi Ajuntament.

L’atleta Luis Félix Martínez, veí de la localitat i ambaixador de la prova, va ser reconegut amb el Premi Luis Félix Martínez al que també dóna nom i, finalment, l’alcalde de la localitat va lliurar el premi esment especial a Fina Sanfeliu, per la seua labor dins de la Junta Local Contra el Càncer d’Alboraia i la seua implicació en la carrera.

Inscripcions
Les inscripcions per a la 10K Divina Pastora Segurs Alboraia contra el Càncer segueixen obertes fins al pròxim 27 de juny i poden fer-se en la web de l’ajuntament (alboraya.org) a través del sistema de Tiquet Run de carreraspopulares.com o directament a través de carreraspopulares.com.

La carrera arrancarà a les 20.00 hores des del carrer Pintor Valero. Els corredors s’enfrontaran a un recorregut de 10 quilòmetres que passa per les zones més emblemàtiques del municipi com l’horta, el passeig marítim de la Patacona i l’ermita del Miracle dels Peixets, entre altres.

La prova compta amb un servei complet per al corredor amb dutxes, banys, guarda-roba, pàrquing, serveis mèdics, un punt de recuperació amb fisioterapeutes, borsa del corredor, calaixos d’eixida i pràctics. A més, en l’avituallament final, els corredors que arriben a meta es trobaran amb una gran rebuda plena de fruita, beguda fresca, i a més provaran el producte autòcton d’Alboraia: l’orxata.

La 10K Divina Pastora Segurs Alboraia contra el Càncer està organitzada per l’Ajuntament d’Alboraia, la Junta Local contra el Càncer d’Alboraia, carreraspopulares.com i Socarrat Studio i compta amb el patrocini principal de Divina Pastora Seguros, l’entitat de referència en l’expansió de l’atletisme popular.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *