Prop de 200 xiquets participen a la Fira de Sensibilització Ambiental a la platja de La Pobla de Farnals

La Pobla de Farnals ha marcat el punt d’inici de la campanya “Per unes platges sostenibles”, promoguda per la Diputació de València, de sensibilització i conscienciació ambiental per a promoure la protecció, la lluita contra el canvi climàtic i la neteja de les platges.

El passeig Colom del municipi va ser escenari ahir d’una Fira de Sensibilització Ambiental, que va ser visitada per més de 200 xiquets i xiquetes de la Pobla, El Puig i Puçol, així com pels nombrosos turistes de la platja. Es va instal·lar un termòmetre gegant que ens recordà el problema d’augment de temperatures associat al canvi climàtic i va servir, a més, com a element dinamitzador d’altres activitats.

L’alcalde de la localitat, Enric Palanca, i la regidora de Medi Ambient, Sònia Rivilla, s’interessaren pels continguts de la campanya a través dels tallers mediambientals organitzats al passeig, onpogueren observar com es relacionen l’augment de la temperatura i el del nivell del mar, o com la pèrdua de vegetació en les muntanyes que provoquen els incendis afecta a la pèrdua de sòl. A la Fira Mediambiental també es pogué conéixer la petjada ecològica dels humans i l’abast que tenen les nostres accions en espècies com la tortuga babau o la posidònia oceànica.

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *