Protecció Civil de la Pobla de Farnals compta amb un aparell desfibril·lador gràcies a l’empresa Cardiac Science

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de la Pobla de Farnals compta amb un aparell desfibril·lador gràcies a la donació realitzada per l’empresa Cardiac Science. El dispositiu s’afig als altres cinc que l’Ajuntament va adquirir durant la passada legislatura i que estan distribuïts en diferents  dependències municipals.

 

“Ens vam posar amb contacte amb Cardiac Science i els enviàrem un projecte per a sol·licitar un desfibril·lador. Ells es dediquen a la comercialització dels aparells, però també fan donacions a algunes entitats sense ànim de lucre que, com la nostra, tenen recursos limitats”, explica José Manuel COGNOM, coordinador de l’agrupació local de Protecció Civil. “Des d’ara podem actuar i salvar vides sense estar pendents d’anar a buscar un dels desfibril·ladors, i això ens atorga molta autonomia”, afig el responsable.

 

Per la seua part, Sergio Cebrián, regidor de Protecció Civil, s’ha mostrat molt agraït amb Cardiac Science i ha expressat que l’acord s’ha dut a terme seguint les gestions realitzades durant l’anterior legislatura. “Tota col·laboració sempre serà ben rebuda, i gràcies a aquesta donació es podran salvar vides en el cas que es produïxca alguna emergència relacionada amb una parada cardiorespiratòria”, conclou el regidor.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *