Protecció Civil de La Pobla de Farnals envia ajuda a La Palma

Els voluntaris i voluntàries de Protecció Civil de La Pobla de Farnals i la regidoria de Seguretat Ciutadana han respost a la petició de l’Associació Nacional d’Agrupacions de Voluntaris de Protecció Civil per a ajudar als efectius del cos que treballen en els municipis més afectats pel volcà Cumbre Vieja en l’illa de La Palma (Los Llanos de Aridane i El Paso), així com a la població afectada per l’erupció. En concret, es demanava l’enviament de material tècnic per al correcte desenvolupament de les tasques dels grups de Protecció Civil en l’illa (cascos, uniformes, llanternes…), i roba i útils d’higiene per a la població afectada.

Així, l’agrupació de La Pobla ha preparat diferents elements de roba i útils d’higiene, que han sigut adquirits en comerços de la localitat. “A l’hora que col·laborem amb les persones afectades de La Palma recolzem el nostre comerç de proximitat”, ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Sergio Cebrián.

“Una vegada més, la nostra agrupació local de Protecció Civil ha demostrar el seu compromís cívic i les seues ganes de prestar la seua ajuda a qui ho sol·licita”, ha afirmat el regidor, qui ha volgut agrair als voluntaris i voluntàries “la seua col·laboració sempre que se’ls necessita, ja siga per necessitats de la nostra població com de qualsevol altre punt de la nostra geografia”. “Són un clar exemple d’altruisme i passió per la causa pública”, ha conclòs.