PSOE i Vox rebutgen que Montcada tinga una sala d’estudis

El Ple de l’Ajuntament de Montcada ha rebutjat la proposta de Compromís per habilitar un espai d’estudis amb horari ampliat durant l’època d’exàmens amb els vots en contra del PSOE i Vox i l’abstenció del PP. Esta iniciativa arreplegava les nombroses peticions i demandes dels joves que, hui en dia, no disposen d’un lloc per a estudiar al municipi.

“El PSOE s’alia una vegada més amb l’extrema-dreta de Vox per a frenar una proposta que beneficia tots els estudiants de Montcada. Els joves necessitem un ambient tranquil, un entorn en silenci que afavorisca la concentració i que moltes persones, lamentablement, no tenen a les seues cases”, ha explicat el portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Montcada, Álvaro Gonzalvo.

Actualment, una població de 22.000 habitants com Montcada no té un espai exclusiu destinat a esta funció. La biblioteca municipal on habitualment van els estudiants té un espai molt limitat i això fa que moltes vegades s’òmpliga i no hi puga accedir més gent. A més, l’horari és molt reduït i tots els caps de setmana i algunes vesprades està tancada, i això dificulta que els estudiants puguen anar a estudiar allí i han d’anar-se’n a biblioteques de fora.

Per al portaveu de Compromís és incomprensible la negativa a esta proposta i anuncia noves accions. “Esta era una bona iniciativa però el PSOE demostra una altra vegada la seua falta de capacitat de gestió i una actitud vergonyosa votant en contra de tot el que proposem. Nosaltres seguirem reclamant este espai que tan fonamental és per al poble i per a la joventut de Montcada”, ha sentenciat Gonzalvo.