Puchol II i Lemay es proclamen campions remuntant 11 punts a De la Vega i Pasqual

L’equip de Vinalesa de Puchol II i Lemay s’ha proclamat campió del XI Trofeu Diputació de València de frontó després de superar en la final a la parella d’Almussafes de De la Vega i Pasqual en el cara o creu del tant definitiu (41-40). La partida s’ha disputat en el migdia d’este diumenge en el frontó municipal del Puig–José Antonio Montesa, que ha registrat un ple absolut. La confrontació ha sigut intensa i sobretot emocionant.

En la primera meitat, la formació d’Almussafes ha dominat amb claredat gràcies a l’efectivitat en la treta de Pasqual, que ha aconseguit un total de tretze tants directes. En este tram, els pilotaris que han vestit de blau s’han distanciat en el marcador en 3-14. Després ha arribat l’equilibri. Lemay s’ha mostrat més eficient en la seua parcel·la, les dues parelles han oferit unes prestacions similars i l’electrònic ha avançat fins al 20-30 favorable a De la Vega i Pasqual. A continuació ha arribat la reacció de Vinalesa, en bona part propiciada perquè Puchol II ha guanyat el seu pols particular amb De la Vega. Ara sí, els intercanvis eren continus i de qualitat i malgrat la igualtat eren Puchol II i Lemay els que aconseguien més tants. I la diferència s’ha reduït fins al 32-34. El tram final ha sigut espectacular. Els quatre pilotaris han donat la seua millor imatge malgrat la pressió i després de la igualada a 37 s’han succeït els empats a 38, 39 i 40.

En el tant definitiu, De la Vega i Pasqual han tingut el traure en el seu poder però han anotat Puchol II i Lemay per a proclamar-se campions. El lliurament de trofeus ha estat presidida per Toni Gaspar, vicepresident de la Diputació de València. També han participat en l’acte el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, l’alcaldessa del Puig Lluïsa Salvador, l’alcalde de Vinalesa, Julio Martínez i el regidor d’Esports d’Almussafes, Pau Bosch. Abans de començar la partida, el pilotari del Puig José Antonio Montesa ha sigut objecte d’un homenatge i ha rebut la placa que lluirà en l’entrada del frontó municipal, que des de fa anys porta el seu nom.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *