Puçol inicia la remodelació del seu mercat municipal

Del 20 de novembre al 2 de desembre, el mercat municipal està d’obres: per a començar, canvi del sòl en tot l’edifici. Amb un pressupost de 37.000 euros, esta primera fase es durà a terme sense interferir el dia fort, el dissabte, que romandrà obert per a atendre el seu públic fidel. Posteriorment hi haurà una segona fase, per a restaurar i pintar les parets. I en nadal, activitats especials d’animació perquè tots disfruten del seu nou aspecte.

“El mercat municipal continua en funcionament en estos temps en què els veïns triem abans un gran centre comercial que comprar en les botigues del nostre poble”, assegura Mar Mazo, la regidora responsable d’este servei municipal. “Nosaltres continuem apostant per este model de comerç tradicional, d’ací la inversió en este nou sòl, que evita esvarons i altres problemes, un canvi obligat perquè la inspecció de Sanitat ja havia informat que l’actual sòl és perillós i no complix amb els requisits que marca la normativa legal”.

Garantir l’estabilitat i el futur del mercat, començant pel principi, pel sòl. Encara que després també hi haurà un treball de neteja, restauració i pintura de les fatxades i les parets de l’edifici. Tot per tal de garantir als veïns una compra còmoda i agradable.

Les obres van començar el 20 de novembre —després del dia de més afluència, que és el dissabte— i es prolongaran fins al 2 de desembre, amb un calendari consensuat amb els comerciants, perquè puguen obrir els dissabtes, el dia que es concentra la seua clientela fixa en busca de productes que unixen qualitat i tradició.

La inversió de 37.000 euros va a càrrec íntegrament de l’ajuntament, encara que la regidora espera que en breu puguen optar a alguna subvenció per a “continuar treballant en este emblemàtic edifici, perquè creiem que es poden dur a terme en ell moltes propostes atractives per a atraure els veïns”.

Per a començar eixes atractives propostes i que els veïns s’animen a disfrutar del seu nou aspecte, des de l’Ajuntament de Puçol s’està treballant en una campanya nadalenca d’activitats d’animació i oci en distints espais municipals, com la Casa de Cultura, l’Espai Jove i el propi Mercat Municipal.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *