Puçol organitza una jornada de revisió de caixes niu en La Costera

El pròxim dissabte 17 d’octubre tens una cita amb La Costera, paratge natural municipal que el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord custodia amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol. Concretament, et conviden a una jornada de revisió de caixes niu en esta muntanyeta de la Serra Calderona amb La Granja de Bitxos.

Este voluntariat mediambiental arrancarà a les 10.00 hores en l’Aula Multiús de La Costera i per l’actual context del coronavirus té places limitades. Si vols participar, envia un correu electrònic a lagranjadebitxos@gmail.com per a reservar la teua plaça.

Evidentment, serà obligatori l’ús de la carasseta, a ser possible reutilitzable per a reduir la petjada ecològica de l’activitat, i mantindre la distància de seguretat entre els participants per la COVID-19.

«Les caixes niu que revisarem i netejarem són les que tenim instal·lades per a totestius (Parus major), primaveres (Periparus ater), ferrerolets (Cyanistes caeruleus) i capellanets (Lophophanes cristatus) per a controlar la població del cuc del pi (Thaumetopoea pityocampa).

A més a més, també revisarem els tres hotels per a insectes i els dos refugis per a rata cellarda (Eliomys quercinus) que tenim en La Costera», resalten des de l’ajuntament.