Puçol vol que els veïns participen en l’elaboració del pressupost

Fins al 15 de setembre pots participar per primera vegada en l’elaboració del pressupost municipal. A través de la pàgina web municipal i de la seu electrònica pots enviar les teues idees perquè l’Ajuntament de Puçol destine part dels diners a les propostes formulades pels veïns. Si vols participar en els primers Pressupostos Participatius de Puçol, descarrega el PDF i ompli’l amb les teues dades i les teues propostes.

El Govern de Puçol ha iniciat l’elaboració del Pressupost General per al pròxim exercici 2017.

I l’anem a elaborar complint el compromís que havíem adquirit a l’entrar en l’ajuntament: facilitar que els veïns formulen propostes concretes per a incloure en el pressupost de l’any que ve”, explica Lola Sánchez, regidora d’Hisenda. “Com ja estaven en marxa els tràmits, el passat estiu no vam poder tirar endavant el nostre objectiu, però enguany, fins al 15 de setembre, els veïns que ho desitgen poden enviar-nos les seues propostes concretes i entre elles triarem les que siguen viables econòmicament i més necessàries, per suposar un benefici general”.

Amb la finalitat de poder canalitzar totes les peticions, s’haurà d’atendre a les següents normes mínimes:

  1. El veí que col·labore ha d’estar empadronat a Puçol, ser major de 16 anys i identificar-se (nom, cognoms i NIF).
  2. Les associacions o clubs han d’estar inscrites en el Registre Municipal d’Associacions.
  3. La proposta ha de ser clara i concisa per a poder ser analitzada posteriorment tant la viabilitat tècnica com la seua prioritat política.
  4. Un mateix veí o associació pot formular fins a 5 propostes, per a això, utilitzarà un formulari per cada una d’elles.
  5. Cada proposta pot referir-se a servicis o inversions públiques a realitzar en el terme municipal de Puçol.
  6. Les inversions tenen un límit quantitatiu màxim marcat pel Pla Pressupostari a mitjà termini 2017-2019 de 510.000 euros.

El termini per a poder presentar propostes finalitzarà el 15 de setembre de 2016.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *