Puerto Mediterráneo no es farà a Paterna, asseguren des de Compromís

Segons declaracions de Juanma Ramón “tant a Paterna com a València ho tenim clar: Puerto Mediterráneo és una barbaritat i, a més, és inviable” fent referència a les declaracions fetes per la Vice-Presidenta del Consell Mònica Oltra sobre este macroprojecte depredador i que “no aporta res de bo als i les paterneres”.
De fet, el document a què fa referència estes informacions, és un informe elaborat pel PP en la seua etapa de govern i el que fa la Conselleria d’Economia és, precisament, qüestionar la seua validesa. El que posen de manifest els responsables de la Direcció General, és la necessitat de tindre en compte a tots els sectors socials i econòmics afectats pel projecte, i que tothom puga dir la seua, al voltant d’este projecte que tantes conseqüències negatives comportaria a Paterna.
El portaveu municipal de Compromís per Paterna afirma que “la Conselleria d’Economia, a hores d’ara, no té competències per a «validar» cap ATE. La resolució de l’expedient depén de la Conselleria d’Infraestructures i la Conselleria de Medi Ambient. I en estes conselleries encara estàn demanant informes explicatius sobre totes les inexactituds, incoherències i condicionants dels suposats informes favorables que assegura tindre el promotor i que no són tan favorables. Una vegada tinguen els informes, es valorarà en una comissió on no té representació la Conselleria d’Economia, per tant aquesta, de moment, ni valida, ni validarà».
“Des de Compromís per Paterna continuarem lluitant i arribarem on faça falta, però este projecte depredador del territori, l’economia i l’ocupació de Paterna, no es farà” ha afirmat el portaveu de Compromís per Paterna, Juanma Ramón.
Des de Compromís per Paterna afirmen, a més, comptar amb el suport de tota l’organització. Des de la Vice-Presidenta Mònica Oltra, fins a l’últim regidor passant pel Conseller d’Economia, Rafa Climent qui ja s’ha manifestat en més d’una ocasió completament oposat a Puerto Mediterráneo i a favor de protegir la Mola.
Segons Juanma Ramón “ni PP ni PSOE tenen una actitud tan coherent com Compromís dins les seues organitzacions, ja que tant l’un com l’altre compten amb detractors i defensors” ha dit en referència a les mocions contra Puerto Mediterráneo presentades a diferents municipis de la comarca i que han comptat amb el vot favorable, en molts casos, tant del PSOE com del PP.
Compromís per Paterna lamenta que tant PP com PSOE a Paterna continuen defensant els interessos econòmics de les multinacionals per damunt de la ciutadania i el xicotet comerç local.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *