Punt i final a les Festes Majors de Massamagrell

Després de 15 dies plens d’activitats, ahir diumenge 30 de setembre, el municipi de Massamagrell donava per finalitzades les seues Festes Majors de 2018.

Aquesta última setmana han tingut lloc els actes religiosos, començant el dilluns amb la festivitat de la Verge del Rosari, patrona de Massamagrell, continuant el dimarts amb el dia de la Inmaculada Concepción, el Santíssim Crist del Consol i de l’Empar el dimecres, i finalment la festivitat de Sant Joan Apòstol i Evangelista, patró de Massamagrell, celebrada el dijous.

A més de les cercaviles, misses i processons en el seu honor, també s’han realitzat durant les vesprades castells inflables i espectacles d’animació per als més xicotets i a les nits, monòlegs, musicals i el concurs de playbacks, que ha celebrat enguany la seua XVIII edició.

El cap de setmana va arribar el divendres amb la tradicional torrà en el carrer, on van participar quasi 3.000 persones, i amb la posterior actuació de l’orquestra Montecarlo. Els Festers de Sant Joan van optar enguany per organitzar diversos actes el dissabte, celebrant així la cavalcada infantil i el musical “El Reino del León” a la vesprada, i el musical “2 atrevidos trasvestidos” de nit per al públic adult. Ahir diumenge, el dia de la bici i el ball de plaça, a càrrec de l’Associació Cultural Folklòrica Massadansa, van posar el punt final a aquestes setmanes de festes.
“Estem molt satisfets amb el resultat d’enguany, han sigut dies on s’ha vist gaudir a la gent de Massamagrell. Són dies que passen molt ràpid després d’estar diversos mesos treballant en la seua organització perquè tot isca com està previst, per açò vull agrair la labor de les Filles de Maria, els Festers de Sant Joan, la Penya Taurina, Massadansa i totes les confraries, així com a totes les persones que s’han vist involucrades i han col·laborat d’alguna manera en les festes.”, comenta el regidor de Festes, Paco Gómez.

“Vull felicitar i donar les gràcies a totes i cadascuna de les agrupacions, associacions i veïns col·laboradors que han treballat enormement i han aconseguit que les Festes Majors de Massamagrell s’hagen desenvolupat sense cap incidència. És tot un èxit aconseguir que gran part del poble participe en tot moment i se senten part de la festa, aqueixa és la postura que em transmet la ciutadania. ”, exposa l’alcalde, Pep Galarza.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *