Quart de Poblet acaba les obres a la recta d’atletisme del Poliesportiu i del camp de futbol

L’Ajuntament de Quart de Poblet ha conclòs ja les obres de repavimentació i ampliació de la recta d’atletisme del Parc Poliesportiu Municipal, que ha passat a tenir tres carrers i disposa d’un caixetí per a poder realitzar l’eixida amb tacs, segons informen des de la Regidoria d’Esports, que dirigeix Manuel Díaz.

Es tracta d’un dels tres projectes executats pel consistori amb el finançament rebut a través de les subvencions de la Diputació de València, destinades a l’adquisició d’equipament, material i instal·lacions esportives.

A més de la pista d’atletisme, s’han substituït les 30 tones de cautxú distribuïdes al llarg dels 7.000 metres quadrats de gespa artificial del Camp Municipal de Futbol, deixant-lo en condicions més òptimes per al joc i s’han reposat 8 màquines de musculació del Gimnàs Municipal Ramón Laporta. En total, la inversió és de 47.744, 91 euros.

L’Ajuntament de Quart de Poblet iniciarà també en breu obres en les graderies del camp de futbol i la instal·lació de calderes de biomassa, que també es col·locaran en el Centre d’Ocupació i Desenvolupament i en el complex de piscines cobertes climatizadas.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *