Quart de Poblet guardonada amb el Premi Comunitat Valenciana a la Iniciativa en la Gesitó de l’Esport des de l’àmbit públic

L’Ajuntament de Quart de Poblet ha sigut guardonat amb el Premi Comunitat Valenciana a la Iniciativa en la Gestió de l’Esport des de l’àmbit públic, que atorga l’Associació de Gestors Esportius Professionals de la Comunitat Valenciana. L’alcaldessa, Carmen Martínez, arreplegarà el premi divendres que ve, 5 de febrer, en l’acte oficial organitzat per l’entitat, al que assistirà també el regidor d’Esports, Manuel Díaz.
Des de la implantació del sistema esportiu de Quart de Poblet, la missió principal ha sigut que els serveis han d’estar orientats a satisfer l’interès general respectant els principis d’igualtat, continuïtat i adaptabilitat. Per aquesta raó, l’Ajuntament, que compta amb 17 instal·lacions esportives, ofereix un ampli ventall d’activitats i programes que responen a les necessitats de tota la població, detectades a través d’estudis renovats permanentment, que garanteixen a qui així ho desitja poder beneficiar-se d’una activitat esportiva des que naix fins que les condicions físiques ho permeten, donant cobertura a diferents capacitats i possibilitats (adquisitives, culturals, de mobilitat, de disposició de temps,…) de la població.

El model, amb un alt nivell d’eficàcia, ha merescut el reconeixement de l’associació que agrupa els gestors esportius de la Comunitat Valenciana, creada l’any 1997 i que representa a un important col·lectiu de professionals i de persones interessades en la gestió de l’esport.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *