Quart de Poblet lliura els Premis al Mèrit Escolar

L’Ajuntament de Quart de Poblet va lliurar ahir els Premis al Mèrit Escolar a estudiants del municipi d’Educació Primària i Educació Secundària, que van destacar en el curs 2014-2015. A l’acte van assistir l’alcaldessa, Carmen Martínez, la regidora d’Educació, Cristina Mora, familiars dels premiats i representants dels centres educatius en què cursen els seus estudis, en nom dels quals va prendre la paraula la jefa d’estudis del col·legi Sant Enric, Clara Moreno.

 

El guardó no sols reconeix l’alumnat que ha obtingut una mitjana de 10 en Primària i de 9 en Secundària, sinó que també premia estudiants que, encara que no hagen aconseguit aquesta qualificació, sí que destaquen pel seu esforç, per la seua capacitat de superar dificultats i la seua voluntat d’aprendre.

 

En Primària, els premiats són: Covadonga Mª Cordero González i Miguel Lorente Hervás, del CC Puríssima Concepció; Víctor Sanmartín Navarro i Javier Orón Picazo, del CC Sagrat Cor; Llorenç Hueso Soriano, Mario Martínez Plaza, Adela Navarro González i Carlos Dueñas Valero, del CC Sant Enric; Paula Sanclemente Ruiz, Alejandra Sepúlveda Pérez i Palmira Tomás Martínez, del CEIP Ramón Laporta; Paula Balaguer Alonso, Amparo Gálvez Vilar i Pau Martín Jordán, del CEIP Sant Onofre, i Antoni Solís Martínez i Alejandro García Peña, del CEIP Villar Palasí.

 

Pel que fa a Secundària, es va premiar a Jorge Ramírez Zamora, del CC Sagrat Cort; Alejandro Carrión Sanmartín i Sana Ouzdinou, de l’IES La Senda, i Irene López Coll, Jorge Medina Martínez i Jesús Joel Roberto Lendínez, de l’IES Riu Túria.

 

Carmen Martínez es va dirigir als i les estudiants, a les seues famílies i als centres educatius per a felicitar-los i va recordar que “l’Ajuntament no té competències en matèria educativa, però hem institucionalitzat aquest acte com una mostra més del nostre suport i la nostra aposta per la infància, l’adolescència i la joventut. Per aquesta raó, malgrat les dificultats que hem viscut, no solament no retallem, sinó que augmentem el pla de beques municipals a l’estudi, al que destinem aquest curs més de 543.000 euros i que s’ha vist reforçat amb el programa Xarxa Llibres, de la Generalitat Valenciana, de gratuïtat de llibres de text”.

Així mateix, com Cristina Mora i Clara Moreno, va destacar el paper protagonista que mares i pares, iaies i iaios, i docents tenen en l’èxit acadèmic i en la transmissió de valors.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *