Quatre joves d’Alaquàs viatgen a la Unió Europea gràcies al Servei de Voluntariat

Luís Martínez, Irene Pastor, Laura Cifuentes i Carlos Rubiño són els quatre joves voluntaris que es van donar cita la passada setmana en la recepció que l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, els va dedicar abans de viatjar a la Unió Europea gràcies al Servei de Voluntariat.

Aquest programa permet a joves d’entre 17 i 30 anys participar en una experiència laboral voluntària i sense ànim de lucre amb una durada d’entre dos i dotze mesos en diversos països, com poden ser Anglaterra, Suècia, Polònia o Itàlia. Aquestes tasques es desenvolupen en els camps de medi ambient, patrimoni cultural, polítiques de joventut, infància, discapacitat.

Una experiència que atorga als joves, en els seus respectius llocs de residència, serveis d’alimentació, allotjament, assegurança mèdica, formació lingüística i transport a més d’una quantitat econòmica assignada, depenent de cada país, per a cobrir les seues despeses.

La finalitat d’aquest programa és la d’adquirir noves competències per al seu desenvolupament personal, educatiu i professional, de manera que aconsegueixquen defensar-se en un nou idioma i açò els serveixca de trampolí en l’àmbit laboral.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *