Quinze emprenedors de l’Horta Sud, preparats per a crear la seua pròpia empresa

La tercera edició del curs formatiu organitzat per la Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud, a través de la seua Agencia de Desenvolupament Comarcal i en col.laboració amb els ADL locals, ha finalitzat amb èxit en Alfafar. Es tracta del curs Emprendedurisme i Autoocupació, celebrat entre el 8 i el 29 de maig, gràcies al qual 15 alumnes ja disposen del seu certificat i noves habilitats per tal de crear el seu negoci i millorar la seua oferta.

Amb aquest curs específic, els alumnes/emprenedors han disposat de la tercera edició d’un programa impulsat per assessorar a persones amb esperit emprenedor: gestió empresarial, elaboració de plans de negoci, adquisició de criteris per valorar viabilitats o conèixer els tràmits, la legislació i els sistemes de finançament dels que disposen…

Així, durant aquest curs acadèmic, els alumnes i usuaris de les Escoles per a Adults (EPAs) de l’Horta Sud, com als diferents fòrums d’emprenedurisme organitzats de manera conjunta, poden aprofitar els esforços dinamitzats en la comarca en matèria d’autoocupació, per finalment facilitar la inserció sociolaboral.

Les xarrades i tallers són totalment gratuïtes i es desenvolupen en els propis centres educatius, prèvia sol·licitud a través del correu de l’Agent de Desenvolupament Comarcal de la Mancomunitat (adl@mancohortasud.es).

Punt d’Atenció a l’Emprenedor de la Mancomunitat
Sol.licitant cita prèvia, a més, els futurs empresaris podran disposar de tot el servei al PAE o Punt d’Atenció a l’Emprenedor de la Mancomunitat de l’Horta Sud (96.1572011). D’esta manera, les persones interessades poden continuar amb l’assessorament personalitzat amb l’ADL comarcal Andrés Martínez.

La Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud és un dels dos únics centres d’Atenció a l’Emprenedor de la comarca, junt al que trobem a la localitat de Silla. Es tracta d’un servei administratiu per a persones amb iniciatives empresarials i d’autoocupació, fruit d’un conveni de col·laboració amb el Ministeri d’Indústria, amb el qual es reforça el servei d’assessorament que la Mancomunitat presta al llarg de tot l’any.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *