Quique González, d’Alboraia, guanya el premi a la millor adreça de la Junta Central Fallera

IMG-20170117-WA0015La Junta Central Fallera de València ha otorgat la victòria a Quique González en la categoria a millor direcció del concurs de Teatre que han dut a terme. El veí d’Alboraia ha aconseguit d’aquesta manera que la seua obra La Cantant Calba, en representació de la Falla Rubén Darío – Fra Lluís Colomer, destaque en l’última edició de l’esdeveniment.

Després del reconeixement, per segon any consecutiu, Quique González té per davant el seu següent projecte. A partir d’aquest dimecres 18 de gener actua en el Teatre Talía de València l’obra Full Monty al desnudo. En ella, a més, participa un altre veí d’Alboraia. Es tracta de César Lechiguero, Actor i Director d’Alboraia Art Studio, també involucrat en aquesta producció valenciana produïda per Funky Angels.

Aquesta producció musical tracta sobre l’enginy d’un trio de treballadors d’obra que, després de l’esclat de la bambolla immobiliària i perdre la seua ocupació, decideixen desenvolupar una idea quasi absurda: penjar un vídeo en YouTube fent un streptease. Un propòsit en el qual arrossegaran a més gent.

Quique González i César Lechiguero donaran vida als seus corresponents personatges en Full Monty al desnudo baix la direcció de Begoña Salido i al costat d’altres actors com Fernando Barber, Ana Burguet, Mónica Zamora, Óscar Bustos, Gil Zorrilla, María Albiñana, Sergio Escribano, Patri Martí, Daniel González, Sergio Escribano, Nacho Quiñonero i Juanki Fernández.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *