Ràdio Manises ofereix programació especial per Falles

El calendari faller ja fa setmanes que va donar el tret d’eixida a Manises, i tota aquesta activitat es reflectix en la programació de la Ràdio Municipal, en el 105.7FM. El pròxim 8 de març el programa “Foc i Festa”, espai dedicat a les festes i falles de la localitat, farà el programa en directe des del Casal de la Falla El Carmen, que este any celebra el seu 45º Aniversari.

 

Aprofitant este esdeveniment tan important per a aquesta comissió fallera, Paco Tos i Onofre Gimeno, locutors de l’espai radiofònic, faran un programa especial dedicat íntegrament a les festes josepines. Com a convidats comptaran amb la presència de l’alcalde Jesús Borràs i Sanchis, la regidora de Festes, Altea Royo, el president de Junta Local Fallera, Juan Ros, acompanyat de la resta de Junta directiva, les falleres Majors de Manises, Patricia Munuera i Cristina Camacho, i els presidents i falleres Majors de les 11 comissions que hi ha a la ciutat.

 

Des de l’emissora s’ha convidat als veïns que podran veure com es fa un programa de ràdio en directe i formar part del públic. Diverses són les formes per poder escoltar aquest espai de dos hores de durada i que començarà el 8 de març a les 19:00 hores en el casal de la falla El Carmen: en www.radiomanises.es, amb el clàssic dial 105.7 FM i en la App de la emissora d’IOS i Android.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *