Rafelbunyol acollirà l’exposició col·lectiva “Mercat”

La Casa de la Cultura de Rafelbunyol acollirà a partir de demà, 9 de maig, l’exposició col·lectiva “Mercat”, en la qual participaran més de trenta artistes emergents de la Facultat de Belles Arts de Sant Carles de la Universitat Politècnica de València
L’exposició, comissariada per Martíllopis, Natividad Navalón, Teresa Cháfer, Helena Blankestein, Anna Lombardo i Chiara Zarzan, s’obrirà al públic a les 19.30 h i durarà fins al 16 d’aquest mes. A més, es duran a terme una sèrie de visites guiades per al públic general que estiga interessat en aprofundir en el tema.

Per a començar, es durà a terme una performance on participaran les i els artistes mencionats, interaccionant amb les persones venedores i compradores del mercat de Rafelbunyol. L’exposició estarà conformada per obres audiovisuals, una escultura generada amb adquisicions d’1 € en aquest mercat i, a més, podrem trobar obres pictòriques sobre el tema de la naturalesa morta.
El mercat, la plaça, la llotja, el soc, el mercat ambulant, el rastre, etc. evoquen sentiments i sensacions nostàlgiques d’eixe contacte que dia a dia anem perdent en la nostra societat.
L’automatisme generat en la societat per l’alimentació i compra d’aliments, oblidant el contacte mà a mà i l’esforç, dedicació i treball que hi ha darrere de cada un d’aquests.”.
Així doncs, els i les joves artistes pretenen avivar la quotidianitat en l’ús del mercat perquè el públic espectador interaccione amb el veïnat i, d’aquesta manera, no passar a ser una persona anònima més ni ser una nul·litat en aquesta societat.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *