Rafelbunyol aprova per unanimitat el seu Primer Pla d’Igualtat Municipal

L’Ajuntament de Rafelbunyol va aprovar per unanimitat, aquest dilluns, el I Pla d’Igualtat Municipal. Amb aquest document marc ratificarem el ferm compromís de tota la corporació per l’avanç en la implementació de polítiques públiques que impulsen la igualtat efectiva entre dones i homes.

 

Aquest Pla d’Igualtat Municipal promou la igualtat a través de mesures eficaces, així com la intervenció en la desigualtat de gènere tenint en compte les circumstàncies socials i institucionals de Rafelbunyol.

 

Un document viu, amb nombroses accions i campanyes, que assegurarà l’aplicació de la perspectiva de gènere de manera transversal i mesures de permeabilitat dins de l’Ajuntament, a més de l’adequació als documents normatius de tots els àmbits territorials, i la coordinació amb les polítiques d’igualtat de l’entorn.

 

«La posada en marxa d’aquest Pla és un important assoliment que  ens permet ordenar les polítiques de coeducació i igualtat que hem estat treballant des de 2015 de forma transversal a les distintes àrees de l’ajuntamen. Un pla amb el que calendaritzarem les accions i podrem avaluar  els seus resultats. A més, és  un orgull veure com totes les forces polítiques de la nostra corporació treballem juntes per l’objectiu comú d’aconseguir que la igualtat d’oportunitats estiga assolida per la ciutadania» afirma la regidora d’Igualtat, Alicia Piquer.

 

Segons Fran López, alcalde de Rafelbunyol, «des del Consistori continuarem fent tot el que estiga a les nostres mans per avançar en la igualtat real entre homes i dones. Aquest ha de ser un objectiu prioritari de totes les institucions i l’aprovació d’aquest pla és un gran pas en la direcció correcta»