Rafelbunyol, més a prop de ser una Ciutat Amiga de la Infància

L’Ajuntament de Rafelbunyol està cada vegada més a prop de ser una Ciutat Amiga de la Infància amb el compliment de tots els requisits i la presentació formal a UNICEF de la documentació requerida per a rebre aquesta distinció.
Amb tota la informació requerida presentada a la plataforma de l’entitat organitzadora, Rafelbunyol aconseguirà, al llarg d’aquest any, la certificació d’UNICEF de Ciutat Amiga de la Infància. Un programa que busca millorar les condicions de vida d’infants i adolescents a través de la implementació de polítiques municipals que garantisquen el seu desenvolupament integral.
Amb l’objectiu que la infància i la adolescència del nostre municipi tinga la millor qualitat de vida possible i els màxims recursos, «ens hem implicat al màxim per a complir tots els requisits perquè Rafelbunyol es convertisca en una ciutat referent en polítiques d’infància i adolescència en tota la Comunitat Valenciana» afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.
«Treballar per i amb la infància és molt gratificant. Portem bolcant-se en aquest projecte més d’un any i no puc més que sentir-me orgullosa de com les noves generacions s’impliquen en totes les accions que promovem. A més vull agrair a la resta de forces polítiques que sempre ens donen suport en aquesta iniciativa votant a favor per unanimitat al respecte» declara Rosa Azor, regidora d’Infància i Joventut.
Després de l’elaboració d’un Pla Local d’Infància i Adolescència, la creació del Consell Local de la Infància i l’Adolescència (CLIA), la realització d’un diagnòstic intensiu de la situació d’aquest sector poblacional i l’aprovació per ple de la presentació de la candidatura de Rafelbunyol, la localitat ja compleix tots els requisits necessaris per a ser reconeguda amb aquesta certificació.